maanantai 1. elokuuta 2016

Nyt se innostus sitten tuli!

Pitkän pohdinnan tuloksena olen päättänyt aloittaa blogin kirjoittamisen. Tästä alkaa siis Ringon tarinat täällä blogimaailmassa. Ringo on nyt reilun vuoden ikäinen pyreneittenpaimenkoira, jonka kanssa tapahtuu yhtä jos toista. Ringo on lyhytkarvainen pyrri, mutta lyhytkarvaisuudesta huolimatta karvaa on kaikkialla! Ensimmäinen yhteinen vuotemme on ollut mielenkiintoinen ja täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, nyt kuitenkin nokka kohti seuraavaa vuotta ja uusia haasteita.

Ringon ohjelmatoimistona toimin minä Minna. Olen 26-vuotias nainen Mikkelistä ja Ringo on minun ensimmäinen oma koirani. Kotipaikallani on kyllä aina ollut koiria ja niiden kanssa on nuorempana tullut harrastettua, mutta oman koiran hankinta oli monen vuoden prosessi ja nyt se on vihdoin totta!

Ensimmäiseen vuoteen Ringon kanssa on mahtunut paljon erilaisia kursseja, joihin ollaan yhdessä osallistuttu. Ringon mielestä mielenkiintoisimpia on ehdottomasti ollut agility ja rallitoko. Eli mitä enemmän vauhtia, niin sen parempi! Tavoitteena olisi päästä harrastamaan agilityä vähintään kerran viikossa täällä Mikkelissä. 

Ajatuksenani on kirjoittaa tänne blogiin harrastuksistani ja puuhailuistamme Ringon kanssa. Lähiaikoina kirjoitan myös tarkemman kuvauksen itse päähenkilöstä eli Ringosta, niin pääsette tutustumaan valloittavaan tyyppiin!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti